Creatief met grafische vormen

  • Geplaatst op
  • Door Kelvi
  • 0
Creatief met grafische vormen

Grafische vormen zijn in de mode in interieurland. Het behang met prints, de vloerkleden met patronen en de vazen met strepen zijn in woonwinkels niet aan te slepen. Ik doe graag mee met trends, maar het liefst wel nét een beetje anders. Jij ook? Dit zijn mijn grafische favorieten van dit moment.

Vloerlamp met herhaling
Wat ik zo tof vind aan grafische patronen, is de herhaling. Als ik veel van hetzelfde zie, blijf ik ernaar kijken. Dat heb ik ook bij de 'Battle' lamp. De variant met zes peertjes is mijn favoriet. Het frame van waterleidingbuizen is simpelweg een kunstwerk op zich.

Patchwork eetkamerstoelen
Ok, ik geef toe... ik moest er eventjes aan wennen. De patchwork eetkamerstoelen Sanvik zijn bont, opvallend en een tikkeltje hysterisch. Toch heb ik ze in huis gehaald, want ze geven mijn eetkamer echt een oppepper. Het grafische patroon waarin de verschillende stoffen met elkaar zijn verbonden, houdt het modern.

Subtiele chesterfield
Hoe groter het meubelstuk, hoe subtieler het patroon. Dat is hoe ik het graag zie. De chesterfield bank van donkerblauwe velvet voldoet precies aan die eis. Het chesterfield patroon in de rugleuning is op een stijlvolle manier aanwezig, zonder om aandacht te schreeuwen.

Honingraat tafels
De ontwerper van deze set tafeltjes heeft de honingraat 'to the next level' gebracht. Maar dan echt. Ieder tafeltje is individueel al een grafisch hoogstandje, maar toen ik er vier bij elkaar zag, móest ik ze hebben. Ik bestelde twee sets, en combineer de acht tafeltjes tot één grote honingraat.

Hoe til jij grafische prints naar een hoger niveau? Laat het zien op Instagram @kelvi_official en gebruik de hashtag #liefdevoorthuis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden