6 interieurtips voor je hal

  • Geplaatst op
  • Door KELVI
  • 0
6 interieurtips voor je hal

Je veegt je voeten, trapt je schoenen uit en laat je tas van je schouder glijden. Thuis. Geen fijner gevoel dan dat. Toch ben je waarschijnlijk pas echt 'binnen' zodra je in je woonkamer zit. Breng daar nu verandering in. Maak van je hal een echte binnenkomer, met een warme en stijlvolle ontvangst.

Veelzijdige meubels
In de hal heb je negen van de tien keer weinig plek. Kies daarom voor veelzijdige meubels. Bijvoorbeeld een kapstok waarin je tegelijkertijd schoenen kwijt kunt. Of een sleutelkastje waar je ook een plant op kunt zetten.
Indrukwekkend
Een mooie entree is voor jou fijn thuiskomen én het maakt indruk op bezoek. Kies een bijzonder meubelstuk of coole accessoire en plaats die op een opvallende plek. Wat dacht je van een dieprode schapenvacht? Of een kalkwitte koeienschedel?
Warme voeten
Leg een tapijt op de vloer. Dat geeft een warme sfeer én warme voeten. Stem je vloerkleed af op de eigenschappen van je hal. Een kille ruimte geef je warmte met een dierenhuid. Een vierkante hal maak je gezellig met een rond kleed. En een donkere gang maak je lichter met een licht tapijt.
Opgeruimd
Voorkom rondslingerende schoenen, sjaals en tassen. Berg ze op in mooie manden. Kies opbergers van dichte materialen. Dat oogt opgeruimd. Of maak direct bij binnenkomst een statement met een kleurig dressoir, waarin je al je rommeltjes kwijt kunt.
Multifunctioneel
Wat je hebt, moet je benutten. Heb je bijvoorbeeld een trap in de gang, gebruik die dan als onderdeel van je interieur. Plaats op de traptreden, langs de muur, windlichten met kaarsen. Of gebruik de radiator om (kunst)planten op te hangen.
Persoonlijk
Thuiskomen is meer dan alleen interieur; jouw huis wordt jouw thuis als je persoonlijke dingen toevoegt. Lijst foto's van jou en je dierbaren in. Met bijzondere lijstjes maak je daar echt wat moois van. Of geef souvenirs van verre reizen ieder hun eigen podium in een kast met vakken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden